Bedankt voor uw deelname

Je zou ook geïnteresseerd in deze producten

De beste zorgen

Tal van studies bewijzen het: op huishoudelijk gebied zoeken de mensen naar innovatie. Toestellen die hun werk vergemakkelijken en tegelijk professionele resultaten geven.

Dat geldt nog meer op het gebied van de verzorging van het linnengoed. Wie strijkt wil perfecte resultaten.

Ingenieur Rowenta

Wist u dit ?

Het merk Rowenta zag het daglicht in 1909 in Duitsland. Vandaag worden nog steeds strijkijzers geproduceerd in Erbach (Duitsland).

De Duitse ingenieurs ontwerpen en verbeteren de toestellen voortdurend. Zij hebben oog voor details en dankzij hun expertise beantwoordt elk model, zonder uitzonderingen, aan de hoogste verwachtingen.

Onze 100 jaar ervaring, research en vastberadenheid hebben geleid tot uitmuntendheid. De Rowenta strijkijzers zijn daar het resultaat van.

Rowenta expertise

Om te komen tot goede oplossingen voor de verzorging van linnengoed, heeft Rowenta zich toegespitst op verschillende elementen van zijn producten.

De Duitse ingenieurs ontwerpen en verbeteren de toestellen voortdurend. Zij hebben oog voor details en dankzij hun expertise beantwoordt elk model, zonder uitzonderingen, aan de hoogste verwachtingen.

Op het gebied van strijken is de kracht van de stoomstoten synoniem voor prestatie. Voor strijkijzers kan een debiet van 60 g/min. al een perfect resultaat geven: dat is precies wat het model Steam Force van Rowenta biedt. Met daarenboven een pressing functie met 230 g, kan het toestel ook valse plooien en dikke stoffen aan. Op het gebied van stoomcentrales kan men rekenen op debieten die het linnengoed van een kroostrijk gezin snel tot een goed einde brengen: 120 g/minuut in strijkmodus, tot 260 g/minuut met de pressing functie.

Niet alle stoffen vragen dezelfde behandeling: katoen en vlas bijvoorbeeld hebben een groter stoomdebiet nodig om de vezels glad te strijken. Zijde daarentegen heeft niet veel stoom nodig. Het is dus mogelijk om de kracht van de stoomstoten aan te passen aan het soort textiel dat men wil strijken.

In dit geval maakt de technologie u het leven gemakkelijk. Dat geldt bijvoorbeeld voor de functie AutoSteam op het AutoSteamstrijkijzer. Door het soort vezel te detecteren regelt deze functie automatisch het stoomdebiet en het aanbevolen temperatuurniveau. Zo kan men elk soort stof strijken zonder strijkexpert te zijn!

Nog een bijzonder nuttige functie is het verticaal uitstrijken van de kreukels. De functie bestaat zowel bij strijkijzers als stoomcentrales en strijkt efficiënt kreukels en valse plooien glad of geeft in enkele seconden opnieuw vorm aan kledij die al gedragen werd.

Om samen te vatten: ongeacht of u strijkijzers of stoomcentrales verkiest, met Rowenta bent u op het juiste pad!

Deze Producten
kunnen u interesseren

client

Service