Bedankt voor uw deelname

Je zou ook geïnteresseerd in deze producten

Geluidsarm stofzuigen

Stofzuigers zijn quasi onmisbaar om kraaknette leefruimtes te hebben en hun prestaties zijn zienderogen verbeterd. Zij verlossen u van stof, haren en allerlei allergenen of overgevoeligheidsreactie verwekkende stoffen.

In het dagelijkse leven zijn ze een garantie voor een gezonder huiselijk milieu. Wat vaak nog storend werkt, is het geluid dat een stofzuiger voortbrengt.

Aspirateurs silencieux

Volgens een studie van ‘Usages & Attitudes, France, Italie & Allemagne’, uit juni 2013, is het geluid het grootste nadeel bij het stofzuigen. Met een geluidsniveau dat geraamd wordt op 80 decibel voor de traditionele modellen, komen we in de buurt van het geluid van de tv of radio. Maar Rowenta heeft het geluid van zijn apparaten kunnen verlagen met 3 decibel, wat de geluidservaring met de helft verminderd. Met het stofzuigergamma van Rowenta zult u dus de buren niet meer storen en kunt u ook stofzuigen na de werkuren. Het is een feit dat consumenten doorgaans denken dat de zuigkracht van een toestel noodzakelijk veel lawaai meebrengt. Niets is minder waar: Rowenta heeft geluidsarme toestellen gecreëerd zonder dat die iets inboeten aan prestatievermogen.

Vergelijk
de verschillende geluidsniveaus

 • Opstijgen van een vliegtuig

  Opstijgen van een vliegtuig

  140 dB(A)

 • Grasmachine

  Grasmachine

  90 dB(A)

 • Televisie

  Televisie

  70 dB(A)

 • Gesprek tussen 2 mensen

  Gesprek tussen 2 mensen

  60/65 dB(A)

 • Silence Force Extreme stofzuiger

  Silence Force Extreme stofzuiger

  62 dB(A)

15 jaar research

Rowenta : 15 jaar research voor het silence gamma

Na 15 jaar opzoekingen gewijd aan het Silence gamma, heeft Rowenta drie sleutelelementen van de design geoptimaliseerd om een geluidsarm resultaat te bekomen.

Voor de modellen Silence Force Extreme werd het geluidsniveau zelfs gedeeld door vier, in vergelijking met het gemiddelde van de producten op de markt.

 1. De Silence technologie berust op een opgehangen motor die geïsoleerd wordt door een dubbel omhulsel om de vibraties te verlagen en op een gamma accessoires voorzien van dikke hermetische buizen die het geluid van de luchtstromen verlagen. Ze elimineert dus efficiënt en discreet al het stof en beschikt bovendien nog over een geluidsarme zuigborstel.

 2. Ook de vorm van de stofzuigerkop en het concept van de buis dragen hun steentje bij.

 3. De toestellen zijn verder uitgerust met grote wielen in soepel rubber, wat discrete verplaatsingen garandeert, zelfs op tegels of parket.

client

Service